Het nieuws van maart 2011.

Laat nieuws dat Neer aangaat, s.v.p. snel weten.

Mail: Piet van Toon Tel. 0475-591317.

Terug

Wat is er allemaal te doen in NEER? Zie daarvoor de rubriek "Agenda Neer".
Deze rubriek leest van onderen naar boven, dus het laatste bericht staat bovenaan.

NIEUWS van EERDER!


Donderdag 31 maart 2011. Hebt U soms een bedelarmbandje gevonden? Klik dan "hier", daar staan de gegevens van de verliezer! Vandaag 1-4-2011 hoorde ik, dat het armbandje terecht is.

Donderdag 31 maart 2011. De afscheidsdienst voor Ton Derikx (zie 29-3-2011) zal plaats vinden op zaterdag 2 april 2011 om 11.00 uur in de St.Agnes parochiekerk van Bunde. Aansluitend zal Ton in besloten kring gecremeerd worden in crematorium 'Nedermaas' te Geleen.
Het adres voor jullie condoleances is: Meidoornlaan 7, 6241BN BUNDE.

Donderdag 31 maart 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3082 een foto zien, van het kampioensteam van beugelclub "Onder ons" die in de derde klasse B, kampioen zijn geworden. Vanaf hier een van harte Proficiat!
In de rubriek "Bezoekers schrijven" herinnert Erik Versteegen er ons aan, dat men nog een paar dagen de tijd heeft om in te schrijven voor het 3e Open Naerse koppel-beugelkampioenschap.
Als dat goed gelezen wordt zal men zien, dat ik dat als oud beugelaar heel hard aanbeveel!
Doe mee! Het is toch zo'n mooie sport.  

Woensdag 30 maart 2011. In de rubriek "Tot jullie genoegen" biedt Hans Vestjens jullie, diverse soorten planten aan. Ga maar eens kijken! Dat kan ook door op de link te klikken.

Woensdag 30 maart 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3081 een foto zien, waarop jullie een metselploeg (bouwvakkers) uit het laatst van de 50-tiger jaren te zien krijgen. Ik denk? Interessant voor verschillende van hun nakomelingen.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" herinnert Z.v.v. De Gastronoom er ons aan, dat zij vrijdag 
1 april 2011 hun 25 jarig bestaan vieren. U bent ook van harte uitgenodigd.

Dinsdag 29 maart 2011. Bericht ontvangen dat vanmorgen op 75 jarige leeftijd is overleden, de in Bunde wonende oud Neerenaar Ton Derikx, echtgenoot van Tonny Derikx-Rijs. 
Voor velen van ons is Ton wellicht beter bekend als Tonny van Pieër Derikx vanne Waog. 
Aan zijn vrouw Tonny en alle andere betrokkenen: Onze Oprechte Deelneming.
Nader bericht volgt nog.

Dinsdag 29 maart 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3080 een foto zien waarop, de winnaars in de diverse klassen van de Persoonlijke Midden-Limburgse Kampioenschappen van het Golfbiljarten. 
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, herinneren wij er jullie samen nog eens aan, dat morgen de jaarvergadering is van heemkundevereniging "Oos Naer" met aansluitend een uitvoering / optreden van de Kwirzengers.

Maandag 28 maart 2011. De uitvaartdienst voor Jan Dorssers (zie 24-3-'11) zal plaatsvinden op dinsdag 29 maart 2011 om 10.30 uur in de parochiekerk van St.Martinus te Neer. 
Het adres voor jullie condoleances is: Spuitjes 5, 6086BZ NEER.

Maandag 28 maart 2011. Een trotse opa Hans Kessels meldt ons, dat op 25 maart 2011 zijn kleindochter Lilly Lamberigts, dochter van Ben Lamberigts en Saskia Kessels is geboren.
Hij laat ons dat weten omdat Saskia een kleindochter van de oud Neerse Koos Beurskens zaliger is. Voor de duidelijkheid kan ik jullie nog zeggen, dat Koos met Wies een tweeling was van Handrie Beurskens van de Riekswaeg, die ook de vader was van Sjaak Beurskens de bakker. Feliciteren kan via "HANS". Hij wilde ook wel eens weten of men de familie nog kent?
Het adres van de gelukkige ouders is: Molenwegske 2/a, 3640 Kessenich België. (later binnen gekomen)

Maandag 28 maart 2011. In de rubriek "Ons Mooi Limburg" staat deze week weer een foto, gemaakt en ingezonden door Peter Peters, Neer. Hij heeft gewandeld in Weert!

Maandag 28 maart 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3079 een groepsfoto zien, van de "Vuttersclub van RKSVN". Een pracht club!
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, laat Fred Waegemans ons weten, dat "NAER" weer mee doet aan de verkiezing "Leukste dorp van Limburg". U stemt toch ook even?

Zondag 27 maart 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3078 een groepsfoto zien, van Zaal voetbal vereniging De Gastronoom in het seizoen 1995 - 1996. Wie, o wie, geeft bij deze foto even de namen door van de betrokken leden?
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, laat Peter Peters ons verschillende pk's zien, die hij weer was tegengekomen in Weert op de paardenmarkt.

Zaterdag 26 maart 2011. Denken wij er vanavond aan, dat de klok een uurtje vooruit gezet moet worden? Wij gaan namelijk de zomertijd in! En natuurlijk vanavond ook iets eerden naar bed, de nacht wordt een uurtje korter, anders hebben wij morgenvroeg de slaap niet uit.

Zaterdag 26 maart 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3077 een foto zien, die Stan Wiltschut inzond van en over het "Naers Peloton".
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, vertelt Riet Delissen-van Lier ons het een en ander over dat extra nieuwe dorp, dat ze in Roggel aan het bouwen zijn. 

Vrijdag 25 maart 2011. De uitvaartdienst voor Harrie Heijnen (zie 24-3-'11) zal plaatsvinden op woensdag 30 maart 2011 in de parochiekerk van Neer, waarna de crematie volgt in het crematorium te Baexem. Het adres voor condoleances is: Baand 75, 6086CD NEER.

Vrijdag 25 maart 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3076 een foto zien, van een schilderij geschilderd door Jacques Beelen.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, vertelt Melanie Hansen ons hoe zij, ik denk samen met haar man, zeer grote transporten doet over water. Moet U zeker even bekijken/lezen.

Donderdag 24 maart 2011. Van morgen vanaf 11.00 uur werd Neer weer opgeschrikt door twee maal klokkengelui. Dat betekend, dat er twee overledenen in ons dorp te betreuren zijn.
Har Heijnen, echtgenoot van Mia Heijnen-Geelen is gisteren 23-3-'11 op 77 jarige leeftijd overleden en Jan Dorssers, echtgenoot van Fien Dorssers-Eijkmans is ook gisteren 23-3-'11 op 81 jarige leeftijd overleden. Aan beide echtgenotes, kinderen en andere betrokkenen: Onze Oprechte Deelneming. In beide gevallen zal nader bericht nog volgen. 

Donderdag 24 maart 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3075 een foto zien, van een vriendenclub die afgelopen zondag samen zijn geweest!
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, de uitslag van de schietwedstrijd om de An van de Klomp wisselbeker. Ger, een van harte proficiat! Je ouders, moeder An en vader Wie, zullen met gepaste trots van daar boven omlaag kijken.

Woensdag 23 maart 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3074 weer foto's zien, die te maken hebben met de Neerbeek, ditmaal genomen door Har van Knippenberg. Hij laat ons zien, hoe gemakkelijk dat ze bomen kunnen afkorten.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, weer een mededeling van het Bibliocenter. 

Dinsdag 22 maart 2011. Verloren een sleutel, aan een blauw bandje/hanger. Waarschijnlijk ergens tussen Leudalweg en Hammermolen. Heb jij hem gevonden, bel dan even 0475-494642. Alvast bedankt, Monique Sijben.

Dinsdag 22 maart 2011. Morgen woensdag 23 maart 2011 wordt een van onze dorpsgenoten 94 jaar oud. Een geweldige leeftijd en hopelijk sturen alle bezoekers van deze site haar een felicitatie. In de rubriek "Jarig" staan tijdelijk alle gegevens. 
Ook zolang te bereiken door "hier" te klikken.

Dinsdag 22 maart 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3073 weer een foto zien, genomen door Harrie van Pietjes, die ons nogmaals terug brengt naar de Keizer (Kwirluip) en de werkzaamheden aan de Neerbeek.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, bedankt Dantety uit Neer de bevolking!

Maandag 21 maart 2011. In de rubriek "Ons Mooi Limburg" staat deze week weer een foto, gemaakt en ingezonden door Walther Brouns uit Beesel. 

Maandag 21 maart 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3072 een drietal foto's zien, genomen door Harrie van Pietjes, die ons weer het een en ander van de Neerbeek en de aansluiting met de Keizersloop ("Kwirluip") vertellen.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, kunnen wij zien wanneer Jan Geelen met zijn dochter Lotte mee doet aan het TROS programma "Mijn vader is de beste".

Zondag 20 maart 2011. Bent U soms drie sleutels aan een sleutelring verloren? Klik dan "hier".
Dat is het 'm eerst, op zondagmiddag al opgelost!

Zondag 20 maart 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3071 een foto zien, genomen in april 2002 door mij zelf van de Wittekapel.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, laat Bibliocenter iets meer weten over draadloos internet, twitter en bloggen. Tijdelijk gratis in verschillende bibliotheken.

Zaterdag 19 maart 2011. Ook uit de krant. Op 16 maart 2011 is in Roermond op 88 jarige leeftijd overleden: Mia Willemsen, moeder en schoonmoeder van onze dorpsgenoot Jan en Miep Joosten-Vestjens. Aan al haar kinderen en andere betrokkenen: Onze Oprechte Deelneming.
De uitvaartdienst zal plaatsvinden op maandag 21 maart 2011 in de parochiekerk van Panningen, waarna de begrafenis volgt op het 'oude' kerkhof aldaar.
Het adres voor condoleances is: Roedje Ghielenstraat 6, 5986CC Beringe.

Zaterdag 19 maart 2011. Uit de krant van vandaag. Oud Neerenaar Haar Silvrants, echtgenoot van Neelke Silvrants-Sijben, is plotseling 17 maart 2011 op 88 jarige leeftijd in Eindhoven overleden. Velen zullen hem kennen als Harrie van Silvrants aan het Kanaal.
Aan Neelke, de kinderen en alle andere betrokkenen: Onze Oprechte Deelneming.
De uitvaartdienst zal plaatsvinden op woensdag 23 maart 2011 in de parochiekerk van Maria Onbevlekt Ontvangen te Kessel-Eik, waarna de begrafenis volgt op het kerkhof aldaar.
Het adres voor condoleances is: Maasstraat 26, 5995NC KESSEL-EIK.

Zaterdag 19 maart 2011. Omroep 3ML is weer eens in "NAER" geweest. Deze keer waren ze met Mien Klup op bezoek bij de dansgroep: "Heppy Steps, Neer." Er is een filmpje van gemaakt, dat ze op 3ML uitzenden. Als U het nu direct wilt zien? Klik dan "hier".

Zaterdag 19 maart 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3070 een paar foto's zien, genomen door Tilly Nijssen-Reijnen, waar de aanstormende lente vanaf druipt! Prachtig. In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, komt die lente nogmaals aan bod, daar laar Riet Delissen-van Lier ons enkele foto's zien, die genomen zijn in hun siertuin "Lotjeshaof" en wat zien wij: ook daar het begin van een hopelijk mooie lente! 

Vrijdag 18 maart 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3069 een foto van een stukje Neer zien, die ik in 2004 heb genomen.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, kunnen jullie door op de foto te klikken, een reportage bekijken van en over de oud Neerse kunstschilder Wim van Ratingen. 

Donderdag 17 maart 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3068 nogmaals een foto zien, die met de vrije dressuur van paarden van doen heeft.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, bericht William van Herpen ons iets over de uitbreiding van zijn bedrijf met een cadeauxshop.

Woensdag 16 maart 2011. Bent U een "katertje" kwijt, klik dan even op de link.

Woensdag 16 maart 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3067 verschillende foto's zien, van de opschoonwerkzaamheden van afgelopen weekend. In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, een bericht van en over spring oefeningen a.s. zondag bij de ponyclub van Neer.

Dinsdag 15 maart 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3066 een foto zien, die ons vermoedelijk een groep uit een Kindsheidoptocht laat zien.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, weer zo'n apart onderwerp: Er is gratis advies te krijgen, over hoe men de tuin kan inrichten.

Maandag 14 maart 2011. De plechtige uitvaartdienst voor Sjra Berben, zie 12-3-2011, vindt plaats op woensdag 16 maart 2011 om 13.30 uur in onze parochiekerk. Aansluitend vindt de crematie plaats in crematorium Midden-Limburg te Baexem.
Het adres voor condoleances is: Familie Berben, Esdoornstraat 2, 6086CK NEER.

Maandag 14 maart 2011. Op de Kappert in Neer is gevonden, een sleutel aan een zwart bandje. Bent U die verloren? Terug te halen bij Marianne Niessen-Meerts, Kappert 10, NEER.

Maandag 14 maart 2011. In de rubriek "Ons Mooi Limburg" staat deze week een foto, ingezonden door Walther Brouns uit Beesel. Hij laat ons een stukje Oud Dorp in Beesel zien.

Maandag 14 maart 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3065 een paar foto's zien, die ons een klein beetje van de prachtige paardensport laten zien. In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, worden jullie uitgenodigd om een workshop in de bibliotheek van Neer te bezoeken. 
Het zal gaan over Napoleon en Limburgse soldaten.

Zondag 13 maart 2011. Er is alsnog een foto binnen gekomen van de op 9 maart 2011 hier in het nieuws vermeldde baby. Met de gegevens geplaatst in de rubriek "Geboren"
Ook weer tijdelijk daar te zien.

Zondag 13 maart 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3064 een foto zien, die Karin Sillekens vanuit China stuurde, om aan jullie te tonen.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, laten de Naerse vrouwtjes die in Kessel-Eik wonen ons zien, hoe ze daar op de Lanterd aswoensdag vieren.

Zaterdag 12 maart 2011. Vanmorgen is in het verzorgingshuis "Hornerheide" te Horn op 88 jarige leeftijd overleden, onze dorpsgenoot Sjra Berben, voor zeer velen beter bekend als Sjra van Kaole Pietje. Aan zijn kinderen, kleinkinderen, familie en andere betrokkenen: Onze Oprechte Deelneming. Nader bericht volgt nog.

Zaterdag 12 maart 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3063 nog eens een foto zien, die met de Vastelaovendj te maken heeft. Het Boerenpaar met hun getuigen in zonden nog een foto in met een van harte bedankt!
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, plaatst Ben Hendrickx een zeer belangrijk bericht over ons Groene Kruis. Dat moet U zeker even lezen. 

Vrijdag 11 maart 2011. Voor vandaag staat een nieuwe 70 jarige in de rubriek "Jarig". Het is wel kort dag, maar toch is hij nog snel te feliciteren. Tijdelijk te bereiken door "hier" te klikken.

Vrijdag 11 maart 2011. Zou U voor zaterdag 12-03-2011 nog eens een herinnering willen plaatsen voor de landelijke dag, voor het opruimen van zwerfafval. Roel Heber.
Zie ook http://www.nederlandschoon.nl 
 

Vrijdag 11 maart 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3062 nog eens drie foto's zien, die met de Vastelaovendj te maken hebben, ze zijn namelijk van de Boerenbruiloft, die dinsdag 8 maart 2011 werd georganiseerd. 
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, laat Fred Waegemans jullie weten, dat het weer haast zo ver is, dat er gestreden gaat worden om het Leukste dorp van Limburg!

Donderdag 10 maart 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3061 nog een tweetal foto's, van de winnende wagen in onze Vastelaovesoptocht zien.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, worden jullie opmerkzaam gemaakt op het fijt, dat de "Kroenekrane" weer terug naar het Noorden vliegen. Wordt het dan echt lente?

Woensdag 9 maart 2011. Gevonden op 8-3-2011 een autosleutel van een Mazda 323, met het kenteken FB-TP-15. De eigenaar van die auto kan zich bij mij melden. 
Wim Sillekens. Tel. 0475-592337

Woensdag 9 maart 2011. Bericht ontvangen, dat op dinsdag 1 maart 2011 is geboren: Dawid Lukaro Caris, zoon van Bart Caris en Paulina Sawczuk. De trotse oma is de oud Neerse Toos Caris-Reijnen. Vanaf hier aan alle betrokkenen, een van harte PROFICIAT!

Woensdag 9 maart 2011. De plechtige uitvaartdienst voor Pierre Verboeket (zie 8-3-2011) vindt plaats op zaterdag 12 maart 2011 om 13.30 uur in de St.Martinus parochiekerk van Neer, aansluitend vindt de crematie plaats in crematorium "Midden-Limburg" te Baexem.
Het adres voor condoleances is: Molenstraat 9, 6086BP NEER.

Woensdag 9 maart 2011. Gemist door mij in de krant van maandag 7 maart 2011, dat op donderdag 3 maart 2011 op 68 jarige leeftijd is overleden onze dorpsgenoot Lins Rooijakkers, echtgenoot van Gerdy Rooijakkers-Segers en vader van Lonneke en Tommy. 
Aan Gerdy, de kinderen en alle andere betrokkenen: Onze Oprechte Deelneming.
Donderdag 10 maart 2011 om 11.30 uur wordt in de kapel van Chateau de Raay te Baarlo een dienst gehouden, waarna om 14.15 uur Lins door Gerdy, Lonneke en Tommy begeleid wordt naar het crematorium. Het adres is: Napoleonsweg 6, 6086AE NEER.

Woensdag 9 maart 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3060 een foto zien van de op Vastelaovesmaondjig georganiseerde Naerse Waerse Maondjig. In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, laat Vorst Peter ons meegenieten met een bijzondere gebeurtenis.

Dinsdag 8 maart 2011. Op de valreep, de laatste dag van de Vastelaovendj, werden ook nog foto's van het Vorstenpaar van b.s. De Kwir ingezonden. Die staan nu ook in de rubriek "Vorsten, Prinsen end. 2011". Ook tijdelijk nog te bereiken door op de link te klikken.
Wel even omlaag scrollen, ze staan onderaan.

Dinsdag 8 maart 2011. Gisteren 7 maart 2011 is op 81 jarige leeftijd overleden, onze dorpsgenoot en zangersvriend bij Maas- en Neergalm: Pierre Verboeket, voor velen van ons beter bekend als Piejaer van Verbokes Heinke. Aan zijn vrouw Truus, de kinderen en alle andere betrokkenen: Onze Oprechte Deelneming. De uitvaartdienst zal a.s. zaterdag plaats vinden.
Nader bericht volgt nog.

Dinsdag 8 maart 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3059 nog een foto van de Vastelaovendjoptocht van zondag zien.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, vertelt Karel Noblesse ons, wie vrijdagavond 4 maart 2011 tot Sportvorstin en wie tot Sportvorst is gekozen. Ze staan ondertussen ook in de daarvoor bestemde rubriek "Vorsten, Prinsen end."

Maandag 7 maart 2011.  Gisteren is in het feestgedruis mijn onderscheiding van de Kwiebusse afgebroken en ben ik hem verloren, waarschijnlijk bij de Haammaeker of Manuslust. 
Heeft iemand hem misschien gevonden? Groetjes Paula Knops.

Volledige adresgegevens zijn bij mij bekend.
Nog nooit is zoiets zo snel opgelost, binnen een uur wist Paula wie die medaille had gevonden.

Maandag 7 maart 2011. De uitslag van de optocht van gisteren is ook binnen, ingezonden door Tjeu Scheepers. Door "hier" te klikken, voor jullie te zien.

Maandag 7 maart 2011. In de rubriek "Ons Mooi Limburg" staat deze week een foto, ingezonden door Frans Peters uit Roggel, waarmee hij ons een stukje uit de Kasteeltuinen van Arcen laat zien. Frans ook voor deze foto, bedankt! 

Maandag 7 maart 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3058 verschillende foto's van de Vastelaovendjoptocht van gisteren zien.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, maakt een bezoekster aan deze site ons attent op een prachtige natuursite waar wij naar kunnen gaan kijken en waar wij het hele voorjaar plezier aan kunnen beleven. Als U iets om natuur geeft, moet U zeker gaan kijken!

Vastelaoveszunjig 6 maart 2011. Bij foto 3056 van "Zomaar un foto" staan nu ook de namen van de betrokken personen. Tevens is het liedje te zien en te horen, waarnaar die wagen en groep was gemaakt. Het doet goed, dat nog eens te horen!

Vastelaoveszunjig 6 maart 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3057 nogmaals een pracht oude foto van de Vastelaovendj van vroeger zien.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, laat een bezoekster aan deze site ons zien en lezen, hoe Sjaak van Dingenaas Sef (Boonen) nog altijd zeer actief is, zeker als het de Vastelaovendj aangaat.  

Zaterdag 5 maart 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3056 zoals beloofd weer een pracht oude foto, van de Vastelaovendj vroeger zien.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, een antwoord op de vraag, die gesteld was, bij foto 0204 in de rubriek "Mooi Limburg", over die mergelwand.

Vrijdag 4 maart 2011. Bericht binnengekomen, dat op zaterdag 26 februari 2011 is geboren: Nina, dochter van Martha en Krzyfztof Mazik. Vanaf hier een van harte PROFICIAT!
Zou U de gelukkige ouders willen feliciteren, het adres is: Brumholt 14, 6086PW NEER.

Vrijdag 4 maart 2011. b.s. De Kwir heeft haar "Gekke Woonsdig 2011" op 2 februari 2011 gevierd. Een filmpje daarvan staat in de rubriek "Allerlei". 
Door "hier" te klikken is die video ook rechtstreeks te zien en te horen.
Door "hier" te klikken kunt U ook nog het fotoalbum van dat feest zien.

Vrijdag 4 maart 2011.  In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3055 weer een oude foto zien, van de Vastelaovendj vroeger.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, een oproep voor vandaag. Ga 'm dus zien!

Donderdag 3 maart 2011. De groep: Sweet Hunks hebben van hun succesnummer op de Bonte Avonden "Eine Naerse Man" een clip gemaakt, vanaf nu te zien en te horen via de rubriek "Allerlei". Door "hier" te klikken is die video ook rechtstreeks te zien en te horen.

Donderdag 3 maart 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3054 weer een foto zien, van die reünie van de Waog op 16 februari 1979.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, een kopie van een artikel in de Carnavalskrant van Roggel, dat ingezonden werd. 

Woensdag 2 maart 2011. Nog een bericht binnen gekregen, dat in Baarlo een Adjudant rond loopt met nog echt "Naers blood inne aore". Zij staat in de rubriek "Vorsten, Prinsen end.".

Woensdag 2 maart 2011. In de rubriek "Allerlei" staat een video gemaakt door Henk Thiesen van de Vilgert, met een gedeelte van de Carnavals Matiné in zaal Timmermans in het jaar 1989.
Door "hier" te klikken is die video ook rechtstreeks te zien en te horen.

Woensdag 2 maart 2011. Op de Dorpsgraaf is een baby geboren. Voor de volledige gegevens, ga naar de rubriek "Geboren". Kunt U ook tijdelijk bereiken, door "hier" te klikken.

Woensdag 2 maart 2011. Doe goed en ga snel even stemmen.

Woensdag 2 maart 2011. In de rubriek "Jarig" staat een echt "Naers maedje", dat vrijdag in Heythuysen 92 jaar oud wordt. Gaat U haar ook even feliciteren? Tijdelijk "hier" te bereiken.

Woensdag 2 maart 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3053 een foto zien, van de "Naerse Waerse maondjig" in 2007. Kijk eens wat een drukte, toen al! Ga ook nog even terug naar foto 3051, het kindje is bekend.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, een oproep van de "Buurtpreventie".

Dinsdag 1 maart 2011. Morgen is dat stemmen! Ga a.u.b. stemmen, laat Uw stem niet verloren gaan. Het is algemeen bekend: als U niet stemt, stemt U altijd op de verkeerde!

Dinsdag 1 maart 2011. U weet toch, dat men het "Nieuws van eerder" heel gemakkelijk kan gaan inzien, door b.v. "hier" te klikken.

Dinsdag 1 maart 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3052 een foto zien, genomen in november 1944. Ook die herinneringen mogen nog wel eens een keer opgehaald worden.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, de uitslag van een spaaractie, die enkele ondernemers van Neer in het begin van dit jaar hebben georganiseerd.

Dinsdag 1 maart 2011. Als jullie dit lezen, is de tweede maand van 2011 alweer om. 
Evenzo als eerder, vraag ik de bezoekers van deze site beleefd, even de tijd te nemen om de sites van de sponsoren die op mijn startpagina staan, met een bezoek te vereren.
Het is vooral door het toedoen van die bedrijven, dat deze site kan blijven bestaan.
Hopelijk begrijpen de bezoekers aan deze site dat!
Als dank daarvoor laat ik jullie vandaag het lied "Hände zum Himmel 2007" gezongen door Hansi Hinterseer, horen en zien. 
Klik maar eens op de link in de datum!