Het nieuws van maart 2013.

Laat nieuws dat Neer aangaat, s.v.p. snel weten.

Mail: Piet van Toon Tel. 0475-591317.

Terug

Wat is er allemaal te doen in NEER? Zie daarvoor de rubriek "Agenda Neer".
Deze rubriek leest van onderen naar boven, dus het laatste bericht staat bovenaan.
Als men 's morgens deze rubriek leest, kijk dan ook nog even terug naar de vorige dag, er wordt soms nog in de loop van de dag iets bijgeplaatst.

NIEUWS van EERDER

 


Zaterdag 30 maart 2013. Het volgende bericht ontvangen: Altijd samen, Na een heel mooi leven samen is vandaag, na een kortstondige ziekte, in de leeftijd van 77 jaar, plotseling overleden mijn lieve vrouw, onze zorgzame en lieve moeder, schoonmoeder en trotse oma Nellie van Heugten - Scheres 51 jaar in liefde verbonden met Sjra van Heugten.

St. Moritz Zwiteserland: Koos en Christel, Luuk, Roel, Julie.

Curaqao: Frank en Marion, Joyce, Mike, Nick, Roy.

Cary NC Amerika: Eric en Kimberly, Ryan, Connor, Cailey, Tyler.

Leek Groningen: Petra en Ian, Rick, Anouk.

29 Maart 2013, Napoleonsweg 15, 6086 AB Neer.

Nellie is overgebracht naar Op het Broek uitvaartcentrum Leudal, Pastoor Schmeitsstraat 1b in Buggenum waar u welkom bent om afscheid van haar te nemen op dinsdag 2 april van 19.00 tot 20.00 uur. Wij nodigen U uit voor de herdenkingsdienst op woensdag 3 april om 11.00 in crematorium Midden - Limburg, Kasteelweg 10 in Baexem.


Vrijdag 29 maart 2013. 'T volgende bericht ontvangen. Gisteren, 27 maart, is na een kort ziekbed, Pieter Boonen overleden op 57 jarige leeftijd. Pieter is een zoon van Coen en To Boonen-Veugen. Ze hebben ook enkele jaren in Neer gewoond in de Steeg die toen nog Maasstraat heette. De uitvaartdienst wordt gehouden op woensdag 3 april om 14.00 uur in Evers Uitvaarthuis, Heythuyserweg 23 6085 NH te Horn. Condoleanceadres: Eikelaan 14 6097 CS. Heel


Vrijdag 29 maart 2013. Er is een bericht geplaatst in de rubriek Bedankjes.


Vrijdag 29 maart 2013. Uit de krant vernomen dat op 88 jarige leeftijd is overleden Drika Suntjens - Wilmsen, dit is de moeder van onze dorpsgenoten Jos en Wilhelmien Suntjens - Luijten. Namens ons ook heel veel sterkte.


Donderdag 28 maart 2013. In cafe Maneslust Biej Mieke zaterdag 30 maart: PASCAL'S PAAS PARTY met dj PASCAL! met regelmaat staat Pascal achter de knoppen Biej Mieke en weet met zijn grote muziek kennis altijd weer te boeien, en de juiste snaar te raken. Zaterdag komt hij met zijn eigen muziekinstallatie (en natuurlijk heel veel muziek) zijn kunsten vertonen. Verzoekjes zijn natuurlijk welkom en er zal plaats gemaakt worden voor degene die een dansje willen wagen. Tot zaterdag! Geert en Mieke.


Donderdag 28 maart 2013. Op woensdag 27 maart heeft KVW Neer op het adviescentrum van Rabobank Maas en Leudal in Heythuysen een fantastisch mooi bedrag mogen ontvangen.
KVW Neer eindigde op de 3de plaats van de Rabobank Clubkas Campagne van 394 verenigingen die extra ondersteuning ontvangen. Wij zijn supertrots op dit resultaat en willen via deze weg alle mensen die op ons hebben gestemd als mede ook Rabobank Maas en Leudal bedanken voor deze financiλle steun. Tevens danken wij Jong Nederland en RKSVN voor de samenwerking. Via deze weg willen wij ook KVW Heythysen en KVW Roggel feliciteren met de fantastische uitslag. Een top-5 met drie KVW's laat alleen maar zien hoe gewaardeerd Kindervakantiewerk nog steeds is. namens KVW Neer. Maartje Emonts


Donderdag 28 maart 2013. Op verzoek van de Familie Custers 't volgende te plaatsen: Hierbij willen wij laten weten dat Truus Custers-Houben op woensdag 27 maart, op 76 jarige leeftijd is overleden. Truus is opgebaard in haar eigen kamer in zorgcentrum De Merwijck, Binnenweg 4 in Kessel waar jullie welkom zijn voor een laatste groet aan haar op zaterdag en zondag van 18.00 tot 19.00 uur. Wij nodigen jullie uit om samen met ons afscheid te nemen van Truus op dinsdag 2 april om 12.30 uur in de aula van crematorium Midden-Limburg, Kasteelweg 10 in Baexem. Correspondentie adres:  Lei Custers, Lindenstraat 35, 6086 CL Neer.
Mail adres: lei.custers@home.nl Lei Custers, Angelique en Sandra.
Namens ons ook heel veel sterkte.


Woensdag 27 maart 2013. Op verzoek van zijn kleinkinderen 't volgende:

Graag willen wij aan alle lezers van Uw site laten weten dat onze lieve opa Tjeuke Franssen op de leeftijd van 96 jaar op maandag 25 maart is overleden.
Gelegenheid om persoonlijk afscheid te nemen kan op donderdag van 20:00 tot 21:00 waar opa opgebaard ligt op zijn kamer 216 van ouderencentrum Beek en Bos, LΪnionlaan 1 in Heythuysen.
De crematieplechtigheid wordt gehouden op vrijdag 29 maart om 11:00 uur in Evers uitvaarthuis, Heytserweg 23 in Horn. Opa zal altijd een plaatsje in ons hart houden. Groet Iwan en Manon

Dinsdag 26 maart 2013. Schutterij St.Sebastianus vraagt jullie aandacht voor 't volgende: Maandag 1 april , tweede Paasdag , is het weer zover . Fam.Wagemans Beker schieten!!  Aanvang 14.00 uur , locatie Sterrebos te Neer. Grote opkomst verwacht.


Dinsdag 26 maart 2013. De tijdelijke linken De Kwiebusse en De Boerenbroeloft zijn verwijderd. Wie er nog iets van wil opslaan kan dit nog bij Piet opvragen als hij weer thuis is.


Dinsdag 26 maart 2013. Een vriendelijk verzoek van Grad Custers. De meesten van jullie kennen de Leumolen tenminste van horen zeggen. De van oorsprong middeleeuwse watermolen heet al 'de parel' van het natuurgebied Leudal (Limburg) maar heeft sinds kort een nieuwe koosnaam gekregen: een 'prachtplek' van Staatsbosbeheer. De molen met de schitterende beekdalen rondom kan zelfs dι nationale prachtplek van Staatsbosbeheer worden! Er zijn twaalf locaties genomineerd en om de Leumolen in de rangorde naar de eerste plek te stuwen (what's in a name voor een watermolen), kunnen jullie helpen door dit YouTube-filmpje (duur: kleine 2,5 minuten) aan te klikken: www.youtube.com/watch?v=Wd28AixNzhM  Het aantal views op het filmpje telt mee in de beoordeling voor de gouden plaats met de daaraan verbonden geldprijs (als de Leumolen wint wordt daarvan een informatiefolder gemaakt).


Maandag 25 maart 2013. Music & Passion Bijzondere paasviering in de St. Martinuskerk in Neer De laatste jaren is de H. Mis van tweede paasdag door Fanfare De Eendracht uit Neer muzikaal vormgegeven. Zo is er in samenwerking met andere muzikanten de eucharistie gevierd met gospel en muziek uit Jesus Christ Superstar. Dit jaar is er gekozen voor een wel heel bijzondere opzet. Maandag 1 april a.s. is er om 11.00 uur een muzikale woorddienst. Verteld wordt het passieverhaal ondersteund met veel muziek. Een eigen versie van The Passion in de kerk van Neer.

Hybride-orkest

Eerder dit jaar, in januari, is het eerste deel van een bijzonder project in de Postkoets in Horn succesvol op de planken gezet. Harmonie Beatrix en Fanfare De Eendracht samen in concert als het hybride-orkest, een orkest van bijzondere samenstelling. De muziek werd op de planken gebracht in de Keltische vertelling van heldin Deirde.

Passion

Nu in de Neerse kerk deel 2 van het project waarbij beide orkesten wederom samen musiceren. En wederom zal er muziek zijn in combinatie met een vertelling. Een verhaal dat raakt en verbindt. Een verhaal dat al meer dan 2000 jaar wordt verteld.

Medewerkenden aan de dienst zijn Pastoor Schwillens, zangsolisten Wendy van Dooren en Joep , toetsenist Rob Mennen, verteller Emile Geelen, regisseur Marij Dorssers, Percussiegroep Zinvol Geweld o.l.v. Roy Janssen en Fanfare De Eendracht met Harmonie Beatrix o.l.v. Ad Lamerigts. Bekijk deze link maar eens.

http://www.youtube.com/watch?v=CUpCdLJzlgU&feature=youtu.be


Zaterdag 23 maart 2013. Bericht ontvangen van de trotse grootouders Koos en Marianne Niessen, dat is geboren op 22 maart hun kleindochter Feebe . De gelukkige jonge ouders zijn Janneke Schoenmakers & Cor Niessen. Hun e-mailadressen zijn: corniessen@hotmail.com en jannekejaspor@hotmail.com ook van hieruit hartelijk gefeliciteerd. De foto wordt nog geplaatst als Piet weer terug is.


Vrijdag 22 maart 2013. Piet gaat met stapjes vooruit. Hij kan al een beetje meer inspanning aan. Hij is vol goede moed. En bij deze nogmaals heel veel groetjes.


Vrijdag 22 maart 2013. Zoals ik al eerder heb vermeld, heel fijn dat jullie toch nog trouw de site bezoeken, wil ik nog even zeggen mocht er nieuws zijn geweest, en 't is belangrijk kijk dan even terug vanaf begin maart.


Vrijdag 22 maart 2013. Morgen, zaterdag 23 Maart komen de kinderen van Jong Nederland Neer weer bij u aan de deur met overheerlijke Buys-Zoenen. Deze koopt u al voor € 2,50 per doosje en daarbij steunt u onze vereniging, die inmiddels meer dan 200 leden telt. U gaat toch zeker ook smullen?


Donderdag 21 maart 2013. Bericht ontvangen dat vanmorgen in 't Laurentiusziekenhuis te Roermond op 78 jarige leeftijd is overleden onze dorpsgenoot Thei Gorissen, echtgenoot van Toos Gorissen-Rijks. De crematieplechtigheid wordt op woensdag 27 maart gehouden om 12.30 uur in het crematorium te Baexem. Het condoleanceadres is: Fam. Gorissen, Kwir 29, 6086 BJ te Neer. Ook namens ons heel veel sterkte.


Donderdag 21 maart 2013. Zangvereniging Maas- en Neergalm organiseert op zaterdag 23 maart wederom het jaarlijks voorjaarsconcert in gemeenschapshuis "In d'n Haammaeker". Achtereenvolgens zullen Mδnnerchor Arnsberg (Dld), Gemengd Koor Da Capo Stramproy, het Weerter Gemengd Koor Vivace en Zangvereniging Maas- en Neergalm het podium betreden. Het concert, dat gratis toegankelijk is, begint om 20.00 uur.


Woensdag 20 maart 2013. Karin Beks vraagt jullie aandacht voor 't volgende; Onze Crit is z'n fietsen-snelbinder verloren op de Dries, vlakbij het " sjuuts-paedje". (3 smalle elastieken voor kinderfiets). Heeft iemand 'm toevallig opgeraapt? Crit woont op Dries 21.


Maandag 18 maart 2013. Allemaal de groeten van Piet, helaas kunnen wij nog niks verder vertellen. We gaan er maar vanuit geen nieuws is goed nieuws.


Maandag 18 maart 2013. Op vrijdag 15 maart is op 94 jarige leeftijd overleden Jac Hendriks de schoonvader van oud dorpsgenote Ine Hendriks-Boonen en de opa van onze dorpsgenoten Daphne & Pieter en Rosalie & Paul. 


Maandag 18 maart 2013. Op zaterdag 23 maart is weer de jaarlijkse vastenactie "Heitje voor een Karweitje". Dit wordt gedaan door de kinderen van Basisschool "De Kwir" Neer. Zij beginnen s'morgens om 10.00 uur.


Maandag 18 maart 2013. Op 16 maart is mevr. Hoeben-Rongen overleden op 90 jarige leeftijd, ze is de moeder van ons dorpsgenoot Mien Hanssen-Hoeben echtgenoot van Ger Hanssen
(Graad van Buuzefried) Napoleonsweg 18 6086 AE Neer


Zaterdag 16 maart 2013. Ook nog een bericht in de rubriek bedankjes.


Zaterdag 16 maart 2013. Bericht ontvangen dat op 14 maart is overleden Mevr. Dorothea (Door) Luijten-Custers, echtgenote van Ben Luijten in de leeftijd van 82 jaar. U kunt afscheid van haar nemen op 18 maart om 11.00 uur in crematorium Midden-Limburg, Kasteelweg 10 in Baexem. Voor uw condoleances adres: Kempke 1, 6086 EN, Neer.


Vrijdag 15 maart 2013. Verder is er nog niets over Piet zijn terugkomst uit 't ziekenhuis te melden, hij moet zich nog maar content houden


Vrijdag 15 maart 2013. Er is ook een berichtje geplaatst onder de rubriek "bedankjes".


Vrijdag 15 maart 2013. Op zaterdag 16 maart gaat de vierdeopschoonactiezwerfafvaldag in Neer van start. De organisatie ligt ook dit jaar weer in handen van de buurtcoφrdinatoren van Buurtpreventie Neer. Ze roepen iedereen in Neer op om enkele uurtjes mee te werken aan een schone leefomgeving. Er wordt gestart om 13.00 uur vanaf het Kerkplein. Veiligheidshesjes, een grijper, werkhandschoenen en natuurlijk een vuilniszak krijgt u in bruikleen. Na afloop is er een traktatie voor de kinderen en koffie voor de volwassenen. Voor meer info kunt u contact opnemen met de buurtcoφrdinator in uw buurt.


Vrijdag 15 maart 2013. Even ter herinnering dat morgen de paaseieren aktie van KVW-Neer wordt gehouden. Zie hier onder bij eerder nieuws.


Vrijdag 15 maart 2013. Zaterdag 16 maart doen wij met het zwembad mee aan de actie NL-DOET, het is dan de bedoeling dat we de kleedlokalen gaan texen en de deuren gaan verven. Tevens zullen we zaterdag gaan starten met het schoonmaken van de zwembaden zodat we deze weer kunnen gaan vullen met water. Dus als u zaterdag tijd heeft kom ons dan helpen zodat we het komend seizoen weer lekker fris kunnen starten. Wij zorgen voor de koffie en iets lekkers. Vanaf 10 uur is alle hulp welkom. Tot zaterdag op ligteveld 2.Namens het stichting bestuur alvast bedankt. P.S. denkt u bij het stemmen voor de clubactie van de Rabobank ook aan het zwembad?


Vrijdag 15 maart 2013. Gisteren uit de krant vernomen dat op 87 jarige leeftijd is overleden Wiel Knops weduwnaar van onze oud dorpsgenote Trui Knops-Emonts.


Woensdag 13 maart 2013. Op dinsdagmorgen 12 maart is oud dorpsgenoot Truus Naus-Cox op 82 jarige leeftijd in ouderencentrum Beek en Bos overleden. De uitvaartdienst vindt plaats op zaterdag 16 maart a.s. om 11 uur bij uitvaartcentrum Evers te Horn.


Dinsdag 12 maart 2013. Omdat ik alles onder 't "nieuws" plaats lijkt 't mij verstandig om toch af en toe vanaf 1 maart terug te kijken, of er iets belangrijks voor jou erbij staat.


Maandag 11 maart 2013. Morgen 12 maart is er weer een "jarige" die de leeftijd van 80 jaar heeft bereikt. Mevr. Lenie Emonts-Theelen oftewel "Leen van Sjaen" wordt morgen 80 jaar. Kinderen, aanhang, en kleinkinderen wensen haar van harte Proficiat. Anca, Jack, Piet, Petra, Kevin, Jasper en Nellie. U kunt haar feliciteren op 't e-mailadres: pmemonts@home.nl of Baand 24, 6086 CE, Neer.


Maandag 11 maart 2013. Vanmiddag bij Piet geweest, allemaal de groeten. Op dit moment kan ik jullie helaas niets nieuws vermelden over zijn herstel. Deze keer moeten wij toch meer geduld hebben. Zijn met antibiotica bezig en dit heeft toch meer zijn tijd nodig.


Maandag 11 maart 2013. 

Evenals vorig jaar wordt “de stube” het feest cafι achter Cafe maneslust Biej Mieke op 15 april weer geopend voor de zomer van 2013. De stube biedt plaats aan 100 personen en is verwarmd met muziek en tapinstallatie. aan de stube ligt een aangrenzend grasveld van 700m2,uitermate geschikt voor feestjes met kinderen,die zich hier naar hartenlust kunnen uitleven. Voor de inwendige mens kunnen wij natuurlijk ook zorgen. Van een eenvoudige bbq tot het luxe bbq pakket,maar ook koude,warme buffetten en tappa’s buffetten!! alles is mogelijk!
Heeft u deze zomer iets te vieren,familie feest,verjaardag,reόnie,bruiloft,enz enz. wij regelen het voor u!
Kijk voor foto’s en overige informatie op maneslust.nl
of maak een afspraak tel:0475-593231
Geert en Mieke

Maandag 11 maart 2013. Een verzoek van KVW voor 't volgende te plaatsen. Paaseieren van KVW! Op zaterdag 16 maart zal Kindervakantiewerk u weer heerlijke paaseieren aanbieden voor de prijs van € 3,50 per doosje! De 51ste KVW-week vindt dit jaar plaats van maandag 29 juli t/m vrijdag 2 augustus.


Maandag 11 maart 2013. 

Collectieve Landelijke Collecties Neer, wil van gedachten wisselen omtrent het bundelen van de Landelijke collectes. Zoals algemeen bekend is wordt steeds moeilijker voor de organisaties van landelijke stichtingen om collectanten te vinden voor hun vaak Jaarlijkse collectes. De Noodzaak van deze collectes is natuurlijk duidelijk, echter de meeste organisaties zien een teruggang in collectanten en ook in opbrengsten. Verder is er ook een collecte moeheid ontstaan bij de burger. Een aantal afgevaardigde van de Neerse collectanten heeft dit punt bij het Dorpsoverleg op tafel gelegd. Bij navraag elders, werd het idee geopperd om te komen tot ιιn Goede Doelenweek, waarin voor alle goede doelen gelijktijdig gecollecteerd wordt. Om dit Idee vorm te geven vragen wij iedere organisatie die betrokken is bij een collecte voor de landelijke organisaties om dit idee te bespreken binnen hun vereniging/achterban. Op 13 maart a.s. aanvang 20.00 uur in de Haammaeker willen we bekijken of dit draagvlak verder uitgewerkt kan worden tot een werkgroep formatie. Vanuit iedere collectantengroep verwachten we een afgevaardigde, om dit initiatief mee verder vorm te geven Met vriendelijke groeten Dorpsoverleg Neer


Maandag 11 maart 2013. Een verzoek van Edwin van Lier. Beste mensen ik wilde u uitnodigen voor de jaarvergadering a.s Woensdag de 13 Maart. De vergadering zal plaatsvinden in het gemeenschapshuis alhier in Neer , aanvang 20.00hr. Vgr Thijs Coenen secr    “Dorpsoverleg Neer” 


Vrijdag 8 maart 2013. Zie ook nog enkele berichten in de rubriek Provincie Limburg.


Vrijdag 8 maart 2013. Gevonden een zwart/bruine leesbril op 't fietspad ter hoogte van de kruising Kappert-maasweg. Deze bril kan hier bij mij worden afgehaald.


Donderdag 7 maart 2013. De plechtige uitvaartdienst voor Mevr. To Geenen-Geelen wordt gehouden op zaterdag, 9 maart om 14:00 uur in de parochiekerk van de H. Martinus te Neer, waarna we mam bij pap te ruste leggen op het r.k. kerkhof aldaar.
Gelegenheid tot schriftelijk condoleren in de kerk.
"Oos mam" is thuis waar dagelijks van 16:00 uur tot 19:00 uur gelegenheid is om persoonlijk afscheid van haar te nemen. Condoleanceadres: Fam. Geenen, Brumholt 13a, 6086 PV Neer.


Woensdag 6 maart 2013. De uitvaartdienst voor mevr. An Janssen-Korsten wordt gehouden zaterdag 9 maart om 10.30 uur  in de St. Martinuskerk te Neer. De avondwake is vrijdag 8 maart om 19.00 uur in boven genoemde kerk. 'T condoleanceadres is: Ulensvaaren 16 6086 GA Neer.


Woensdag 6 maart 2013. Jullie krijgen allemaal de groeten van Piet, veel meer kunnen we op dit moment nog niet zeggen. Daarbij willen wij jullie laten weten dat 't zeer gewaardeerd wordt, dat er toch nog iedere dag zoveel bezoekers aan deze site zijn. 'T is toch niet de site zoals jullie gewend zijn. Daarvoor onze dank.


Woensdag 6 maart 2013. Nog even een herinnering: zaterdag is hier een bos sleutels afgegeven, deze zijn gevonden op 't fietspad tussen Onder de Linde en de Witte Brug hier in Neer. De eigenaar kan ze hier komen ophalen.


Woensdag 6 maart 2013. Een oproep van Maud Staaks. 

Ik ben als ziekenverzorgende i.g  werkzaam op de Merwijck in Kessel, dit is een onderdeel van Proteion
we bieden daar zorg aan dementerende ouderen. Het een een woonvorm van 2 units met beide 7 bewoners
Nu is het zo dat we dringend op zoek zijn naar vrijwilligers die  leuke dingen kunnen ondernemen met onze bewoners. Denkend aan bijv. een wandeling langs de maas... een kopje koffie drinken.. het organiseren van een bakactiviteit.. enz.
Aangezien deze site erg veel bezocht is hoop ik dat er mensen zijn die ons willen komen ondersteunen en samen met ons team ervoor willen gaan  zorgen dat onze bewoners nog meer kunnen gaan genieten van de activiteiten die hun dan kan worden aangeboden.
Voor interesse en vragen kunt u een mail sturen naar:
b.staaks@hotmail.com
Alvast bedankt, Groetjes Maud Staaks

Woensdag 6 maart 2013. Bericht ontvangen dat gistermiddag op 92 jarige leeftijd is overleden To Geenen-Geelen, van Brumholt 13a, na een kort ziekbed. Nader berichtgeving volgt nog. Van hieruit heel veel sterkte.


Dinsdag 5 maart 2013. a.s. Zaterdag 9 maart is er weer de potgrond-aktie van St Sebastianus.

De tijd om uw tuin in orde te maken breekt weer aan. Daarom bieden wij u evenals vorig jaar bij het begin van de lente onderstaand tuinprodukt aan t.w. Potgrond.

Deze RIJKSGEKEURDE grond is uitermate geschikt voor kamerplanten, maar ook b.v. geraniums geven hiermee een uitstekend resultaat.

Bovenstaand artikel wordt op zaterdag 09 maart a.s.

vanaf  09.30 uur in Neer huis aan huis aangeboden: € 4,50 per zak (40 ltr.) of 3 zakken voor € 12,00. Organisatie: Drumband Schutterij St. Sebastianus.         


Dinsdag 5 maart 2013. Weer een verzoek ontvangen voor de Rabo Clubkas Campagne. Deze zal ik hier nog plaatsen, maar 't heeft geen zin om dit voor alle verenigingen te gaan doen. De manier waarop blijft 't zelfde. Voetbalclub RKSVN / Jong Nederland Neer en Kindervakantiewerk Neer hebben besloten om zich samen sterk te maken in het kader van de Rabobank Clubkas Campagne 2013. Draagt u beide verenigingen een warm hart toe? Klik dan hier om te zien hoe u ons kunt steunen: http://www.rksvn.nl/nl/nieuws/item/258. Alvast heel hartelijk dank.

Dit verzoekje kwam ook van de EHBO Neer.


Dinsdag 5 maart 2013. Een verzoek gekregen om dit volgende te plaatsen, nieuw adres:

John Stoffels, Beukenpad 7, 5995 AL Kessel (L).

E-mail: johnstoffels@ziggo.nl


Dinsdag 5 maart 2013. Bericht ontvangen dat vanmorgen is overleden in de leeftijd van 82 jaar onze dorpsgenote An Janssen - Korsten. Beter bekend als weduwe van Tjeu Janssen of te wel Tjeu vanne Weaver. Nader bericht volgt nog. Van hieruit heel veel sterkte. 


Dinsdag 5 maart 2013. Vandaag uit de krant vernomen dat op 62 jarige leeftijd is overleden in Haelen Toos Heijnen-Wijnen. Echtgenote van oud Neerenaar Jac Heijnen. Ook namens ons heel veel sterkte.


Maandag 4 maart 2013. Ook een bericht binnen gekomen van St. Sebastianus:

Komende maand is er weer de Rabo Clubkas Campagne van de Rabobank Maas en Leudal.
Ook dit jaar is Drumband-Schutterij St Sebastianus Neer een van de deelnemers.
Zoals wellicht bekend gaat onze vereniging in 2013 over tot de aanschaf van nieuwe uniformen.  Zulke investering brengt hoge kosten met zich mee.
Ook ϊ kunt als lid van de Rabobank Maas en Leudal een steentje bijdragen aan de kosten van deze investering.
Hoe?? Breng tussen 14 maart en 25 maart 2013 uw stem uit op onze vereniging.
Voor meer info klik op onderstaande link:
https://sites.google.com/site/aojsjutte/nieuws/algemeen
Wij danken u bij voorbaat voor uw steun.
 
Drumband-Schutterij St Sebastianus Neer (Aoj Sjφtte)

Maandag 4 maart 2013. Dit bericht is van de Zonnebloem:

Dinsdag 16 april 2013 vindt de theatertournee van de Zonnebloem plaats in de Oranjerie te Roermond.

Titel van dit Zonnebloem theatertournee is Katherina Ballerina.

Katherina Ballerina is een eigentijds muzikaal sprookje met echte katten, klassieke en moderne dans, musical, opera en allerlei komische verwikkelingen.

Zeer zeker de moeite waard om te gaan zien.

De hoofdrollen in deze musical worden vertolkt door Brigitte Nijman, Bert Simhoffer, Sabine van der Helm, Marika Lansen en Fred Butter.

De voorstelling begint om 14.00 uur en zal om ongeveer 16.45 uur zijn afgelopen.
De toegangskaarten kosten € 12,50 per stuk.

Elke toegangskaart is inclusief de garderobe en 1 consumptiebon.

Opgave vσσr 10 maart bij Gerry Scheres, Bergerstraat 35 te Neer.

Tel. 0475-591183

Tevens ook de eigen bijdrage voldoen.

Met vriendelijke Zonnebloemgroeten,

Bestuur Zonnebloem afd. Neer

Naam:…………………………………………………………………………………………………………………..

Adres:…………………………………………………………………………………………………………………..

Telefoonnummer:………………………………………………

Rolstoelgebonden: ja/nee     

Uitgenodigd door:…………………………………………………………………………………………….

Betaald € 12,50 aan vrijwilliger: ja/nee


Maandag 4 maart 2013. Piet heeft nog geen idee wanneer hij naar huis mag. Hij voelt zich zo goed, maar een beetje inspanning is nog teveel. Ik Antoinette zal proberen 't zo goed mogelijk bij te houden. Alles zal daarom onder 't nieuws staan.


Zaterdag 2 maart 2013. Ook nog een verzoekje voor bezoekers schrijven, dit helaas ook zonder foto. 

25 jaar geleden opende ze de deuren van hun slagerij .
Zo jong en al zo ondernemend. Dat heeft geresulteerd tot dit prachtige bedrijf wat ze nu nog steeds samen runnen, met inmiddels zes "vrouwen" in dienst.
Wij willen dan ook namens de familie Jeurninck, Leon en Mieke van harte feliciteren met dit jubileum en hun nog veel mooie jaren samen in hun bedrijf toewensen.

Zaterdag 2 maart 2013. Voor de rubriek "jarig" een verzoek gekregen, helaas kan ik geen foto plaatsen. Deze wordt later geplaatst.

Zondag 3 maart wordt ons pap, schoonvader en opa, Jan Kuypers, 80 jaar.

Wij wensen hem van harte proficiat, ook namens mam.

Felicitaties kunt u sturen naar: Jan Kuypers Hanssum 30A 6086 BV Neer

Of via e-mail  hennykuypers@home.nl


Zaterdag 2 maart 2013. Vandaag is tussen Onder de Linde en de Witte brug een bos sleutels gevonden. De eigenaar kan deze bij mij komen ophalen.


Zaterdag 2 maart 2013. Piet voelt zich goed, maar hij moet toch nog even in 't ziekenhuis blijven. Ik zal proberen 't nieuws zoveel mogelijk bij te houden. Vele groetjes van Piet.


Vrijdag 1 maart 2013. Als U toevallig een paar dagen niet hebt gekeken naar deze site, dan raad ik aan om "hier" even te klikken, dan komt U terug uit, bij het nieuws van februari 2013.


Vrijdag 1 maart 2013. U weet toch, dat men het "Nieuws van eerder" gemakkelijk kan gaan bekijken, door naar die rubriek toe te gaan. Daar is het nieuws terug te vinden tot juni 2001.
Nu nog gemakkelijker, door "hier" te klikken.


Vrijdag 1 maart 2013. De maand februari van het jaar 2013 is ook al weer om.
Ook aan het begin van deze nieuwe maand wil ik jullie vragen, om even de tijd te nemen om naar de sites van de sponsoren die op de startpagina van deze site staan te gaan kijken. 
Jullie weten toch? Door toedoen van die bedrijven kan deze site blijven bestaan. 
Als dank voor dat alles, probeer ik jullie de eerste dag van elke maand te verrassen met een of ander interessant gegeven. Deze maand laat ik jullie genieten van "Hansi"  Hinterseer en anderen, met een meer dan 37 minuten durende film.