Het nieuws van september 2011.

Laat nieuws dat Neer aangaat, s.v.p. snel weten.

Mail: Piet van Toon Tel. 0475-591317.

Terug

Wat is er allemaal te doen in NEER? Zie daarvoor de rubriek "Agenda Neer".
Deze rubriek leest van onderen naar boven, dus het laatste bericht staat bovenaan.

NIEUWS van EERDER!


Vrijdag 30 september 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3263 een paar foto's zien, ingezonden door Harrie van Pietjes. Hij laat ons een mooi nieuw zitje zien, dat ze in Neer hebben gemaakt en van waaruit men een mooi uitzicht heeft.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, laat Leen van Knippenberg-Janssen ons zien, dat wij niet zo heel ver hoeven te gaan, om een kameel te zien.

Donderdag 29 september 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3262 een foto zien, ingezonden door Ton Timmermans. Hij laat ons de uitslagen van afgelopen zondag, de familiedag van de Bussen Schutten, zien.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, staan drie berichten ingezonden door Erik Seuren. Best de moeite waard om even te lezen, het gaat allemaal over muziek!

Woensdag 28 september 2011. In de rubriek "Geboren" staat weer tijdelijk een pas geboren kindje, genaamd: Stacy. Gaan jullie haar ook even feliciteren?

Woensdag 28 september 2011. Het is inderdaad zoals gisteren gedacht werd, de uitvaart en begrafenis van Herm Cremers zal tegelijk plaats vinden met zijn echtgenote Leny Cremers-Smeets en zal dus gehouden worden op donderdag 29 september 2011 om 10.30 uur in de St.Martinuskerk in de Grotestraat te Tegelen, waarna de begrafenis zal plaats vinden op de algemene begraafplaats aldaar. 
Het condoleanceadres is: De Wierd 9, 5951JL Belfeld. Kan ook via deze "mail".

Woensdag 28 september 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3261 een drietal foto's zien, ingezonden door leden van buurtvereniging "Keizersbosch" en het gaat over de feestelijkheden bij gelegenheid van hun nieuwe speeltuin.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, doet Jan Peulen een oproep aan 80 jarige Neerenaren. Dit om zich op te geven, tenminste als men nog niet benadert is!

Dinsdag 27 september 2011. Het is een droevige taak om mede te moeten delen, dat gisteren op 81 jarige leeftijd ook de man van Leny Smeets (zie 21 en 24 september 2011), Herman Cremers is overleden. Herman is ook nog een broer van onze dorpsgenote Griet Smeets-Cremers.
Hun twee dochters, Letty en Yvonne met hun partners en familie wensen wij veel sterkte toe in deze zo ontzettend moeilijke tijd. Of de uitvaart van beiden tegelijk kan plaatsvinden?
Nader bericht volgt nog.

Dinsdag 27 september 2011. In de rubriek "Tot jullie genoegen" staan tijdelijk weer eens twee berichten. Het gaat om een weggelopen poes en er zijn nog plaatsen vrij voor vrijdag!

Dinsdag 27 september 2011. In de rubriek "Jarig" staat tijdelijk weer een echte Neerse die op 28-9-2011 jarig is en dan 75 jaar oud wordt. Gaan jullie haar ook even feliciteren.

Dinsdag 27 september 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3260 twee foto's zien, ingezonden door rijvereniging "de NEER", waarmee ze ons laten kennismaken met de ruiters die zondag 25 september 2011 clubkampioen zijn geworden.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, laat heemkundevereniging "Oos Naer" ons weten, wat woensdag 28 september '11 en zondag 2 oktober '11 georganiseerd wordt.

Maandag 26 september 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3259 een kersverse luchtfoto zien van de Friedesemolen. Renee, bedankt!
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, wederom een oproep voor de liefhebbers van spreekbeurten, ingezonden door Riya Geboers.

Maandag 26 september 2011. In de rubriek "Ons Mooi Limburg" staat deze week een foto, door Nelly Versteegen-Joosten genomen op de "BieŽgdjerhei". Zo dicht bij huis en zů mooi!

Zondag 25 september 2011. Vanmorgen tegen de middag (een prachtige nazomerse dag) een "filmpje" opgenomen van een veld met wilde bloemen. Te zien door op de link te klikken.

Zondag 25 september 2011. In de rubriek "Jarig" staat tijdelijk een oud Neerenaar die vandaag 75 jaar oud wordt. Gaan jullie hem ook even feliciteren.

Zondag 25 september 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3258 een viertal foto's zien, ingezonden door Marjolein Peulen van het EK reddend zwemmen, dat pas gehouden is.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, een foto genomen door Ton Metsemakers uit Buggenum, ook van de boottocht met de "Veerman" naar Stevensweert.

Zaterdag 24 september 2011. De uitvaartdienst voor Leny Cremers-Smeets (zie 21-9-2011) wordt op donderdag 29 september 2011 om 10.30 uur gehouden in de St.Martinuskerk in de Grotestraat te Tegelen, waarna de begrafenis zal plaats vinden op de algemene begraafplaats aldaar. Het condoleanceadres is: De Wierd 9, 5951JL Belfeld. Kan ook via deze "mail".

Zaterdag 24 september 2011. In de rubriek "Geboren" staat weer tijdelijk een pas geboren kindje, genaamd: Lynn. Gaan jullie haar ook even feliciteren?

Zaterdag 24 september 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3257 een paar mooie natuurfoto's van de Neerbeek zien, ingezonden door Nelly Versteegen. In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, laat Wiel aan den Boom ons met een tweetal foto's meegenieten van een prachtig kerkje in Bruchhausen, Duitsland.

Vrijdag 23 september 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3256 een mooie natuurfoto zien, ingezonden door Riet Delissen van Lotjeshof.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, vertelt Ben Hendrickx ons iets over de fabriek waar hij 30 jaren heeft gewerkt. Tevens laat hij ons een mooie serie foto's zien.

Donderdag 22 september 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3255 een tweetal foto's zien van de prijsuitreiking het vorig jaar (2010), van de kampioenen bij de ruiterclub. Tevens is het een uitnodiging, om dit jaar eens te komen kijken.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, een mooie foto van de Grauwe Beer, die verplaatst gaat worden. Bij het minste hoog water, stond ze al met de voeten in het water.

Woensdag 21 september 2011. Zojuist het bericht binnengekregen, dat vanmiddag op 83 jarige leeftijd is overleden onze oud dorpsgenote Leny Cremers-Smeets, echtgenote van Herman Cremers. Leny zal voor velen van ons beter bekend zijn als Leen van Smaets Sef van Kinkhoven. Aan Herman, familie en alle andere betrokkenen: Onze Oprechte Deelneming.
Zie ook VNH op pagina 140. Nader bericht volgt nog.

Woensdag 21 september 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3254 een drietal foto's zien, die afgelopen weekend genomen zijn tijdens het reisje van Zangvereniging Maas- en Neergalm naar het Sauerland in Duitsland.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, kan ik met trots een foto laten zien van het gezelschap van Zangvereniging Maas- en Neergalm, gemaakt door Wiel aan den Boom, tijdens de reis van het mannenkoor afgelopen weekend.

Dinsdag 20 september 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3253 een vergezicht zien, weer richting de kerk van Neer. De vraag is? Vanaf waar? 
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, laat leerkracht Anjo van b.s. de Kwir ons zien, wat de leerlingen van groep drie al goed kunnen tuinieren. Tevens worden jullie allemaal uitgenodigd om naar de tentoonstelling te komen kijken, die morgen van start gaat!

Maandag 19 september 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3252 een foto zien, genomen door Daniel Frost. Het bewijst, dat hij ondanks dat hij nu in Horn woont, Neer niet vergeten is. Hij was er al vroeg in de morgen, om deze foto te maken.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, laat Ben Hendrickx ons met een drietal foto's meegenieten van het "NAERS" bezoek aan 't Gaya-Park in Kirchroa! Het was zeer mooi geweest.

Maandag 19 september 2011. In de rubriek "Ons Mooi Limburg" staat deze week een foto, door mij zelf genomen op vrijdag 16 september 2011 in het mooie Stevensweert. 

Zondag 18 september 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3251 een foto zien, genomen door Tilly Nijssen-Reijnen en ja! Weer eens een van onze kerk. Ik vond deze echter zo mooi, dat ik ze persť wou plaatsen.
Laat mij hier even zeggen, dat jullie zeker nog even terug moeten gaan naar foto 3248 (het is vandaag de laatste dag, dat die er staat) in deze zelfde rubriek, om het filmpje te bekijken dat Ger van de Bool nog met een reactie heeft aangedragen. Echt de moeite waard!
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, een artikeltje dat ik zelf geschreven heb, maar dat een wandelend echtpaar mij heeft verteld. Ik ben trots, dat dit in Neer kan!

Zaterdag 17 september 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3250 een paar foto's zien, genomen tijdens de bootreis van gisteren. Het was mooi!
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, een nostalgische inzending van oud Neerenaar Ton Bongers. Ton dat is toch prachtig, zo'n verhaal. Bedankt!

Vrijdag 16 september 2011. Vandaag had ik het genoegen om samen met An op uitnodiging van vriend Jan Geraets uit Buggenum aan een bootreis naar Stevensweert deel te nemen. Op deze bootreis heb ik een zevental filmpjes gemaakt, ik moet eerlijk zeggen niet van de beste, veel tegenlicht en mijn statief was kapot gevallen, maar al met al kan het toch voor sommigen een mooie herinnering zijn. Ze staan in de rubriek "Allerlei", dus daar zijn ze alle zeven te zien.
Van muzikant Sef Beeren kan men een van die nummers die hij speelde, "hier" horen. 

Vrijdag 16 september 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3249 een prachtige fotocollage zien, ingezonden door Frits van Horne uit Haelen.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, doet meester Scheepers een oproep, om op maandag 19 september 2011 de open dag te komen bezoeken in de school.

Donderdag 15 september 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3248 een tweetal foto's zien, ingezonden door Cor Jeurninck waarmee ik jullie kan laten zien, tenminste voor die dat nog nooit gezien heeft, hoe groot een wespennest kan zijn!
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, kan ik jullie door toedoen van de twee broers Jack en Wiel aan den Boom laten zien, wat de oud Neerenaar Ton van Lod van de Vlaos (Theelen), een neef van die twee, in 40 jaar tijd een mooi bedrijf heeft opgebouwd daar in Posterholt. Alle betrokkenen: een van harte PROFICIAT!

Woensdag 14 september 2011. Bent U "deze sleutel" verloren? In de rubriek "Tot jullie genoegen" staan tijdelijk de gegevens van sleutel en vinder. 

Woensdag 14 september 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3247 een viertal foto's zien, ingezonden door Jac Sillekens, waardoor ik nogmaals kan terugkomen op dat groot spektakel dat afgelopen maandag in Roggel, in het kader van een Formule 1 race, heeft plaats gevonden.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, heb ik twee verschillende gebeurtenissen, door twee verschillende personen beleefd, kunnen plaatsen.

Dinsdag 13 september 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3246 een foto zien, ingezonden door Geert van Maneslust. Inderdaad! Het is beter laat dan nooit. Hij laat ons de Toepkampioen 2011 Guus Augustinus zien van vorige week dinsdag.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, heeft Riya Geboers, weer iets van en over de gezamenlijke bibliotheken!

Maandag 12 september 2011. Via Peter Timmermans het bericht ontvangen, dat in Canada op donderdag 8 september 2011 op 67 jarige leeftijd is overleden: Bernice Derikx-Denkers, echtgenote van onze oud dorpsgenoot Jos (Joe) Derikx. Jos is een van de zonen van MŤlk Sjeng van de Bergerstraat. 
Aan Jos, zijn kinderen en alle andere betrokkenen: Onze Oprechte Deelneming.
Voor condoleances kan Jos zijn mailadres gebruikt worden: limburgr@mnsi.net  

Maandag 12 september 2011. Om 0.00 uur heb ik eens even gekeken hoeveel personen al even naar de filmpjes van de Mariaprocessie hebben gekeken in die 6 Š 7 uur dat die op de site staan. Dat waren er in totaal 520, gemiddeld dus 130 per filmpje. Dat is toch wel een bewijs, dat het zin heeft om ze te maken. Er was een lichte twijfel bij mij, omdat er zo weinig reacties op die filmpjes komen, geen goede maar ook geen slechte!

Maandag 12 september 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3245 een foto zien, ingezonden door Jac Sillekens, van zijn dochter Lieve in een heuse racewagen. Dat zal veel geweld en een groot spektakel worden, daar in Roggel vandaag.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, laten Leen en Har van Knippenberg ons weten, dat hun museum in Grathem zondag 18-9-2011 open is.

Maandag 12 september 2011. In de rubriek "Ons Mooi Limburg" staat deze week een foto, genomen in het mooie dorp Thorn door Jo Franssen uit Nieuwe-Niedorp.

Zondag 11 september 2011. Vanmorgen trok de Mariaprocessie, de zogenaamde Kleinprocessie, door Neer. Ik was in de gelegenheid daar een viertal filmpjes van te maken, die vanaf nu te zien zijn in de rubriek "Allerlei" onder "Mariaprocessie 2011".
Het zijn tweefilmpjes van het vertrek naar de kapel en twee van de terugkomst in 't dorp.

Zondag 11 september 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3244 een foto zien van Harrie van Pietjes, waarmee hij ons een in het blauw gestoken oud raadhuis van Neer laat zien.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, heeft "Music Home" een vraag aan jullie!

Zaterdag 10 september 2011. In de rubriek "Jarig" staat weer tijdelijk een oud "Naers maedje" dat 90 jaar oud wordt. Jullie gaan haar toch zeker massaal even feliciteren, daar in AustraliŽ?

Zaterdag 10 september 2011. In de rubriek "Tot jullie genoegen" staat tijdelijk een (misschien voor jou) belangrijk bericht. Ga dus even kijken!

Zaterdag 10 september 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3243 een foto zien van Harrie van Pietjes. Wie kan een gedacht maken van wanneer?
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, vertelt Karien ons hoe er zijn, die op een eenvoudige manier bij ons geld uit de beurs kloppen, tenminste als wij ze geloven.

Vrijdag 9 september 2011. De vraag over de libel is wel opgelost. Dan is er nog een vraag aanvullend op een bericht van zondag 4-9-2011: Zou het mogelijk zijn om het bericht van afgelopen maandag nogmaals te plaatsen? Het gaat mij er om dat de bril die ik gevonden heb op de Maasweg ter hoogte van de wijnbeek, terecht komt bij de eigenaar. Zelf heb ik het idee dat door de kermis vele het niet gelezen hebben. 
Alvast bedankt, Groet van Annemie van Sjaen van Naus.

Vrijdag 9 september 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3242 een foto zien met een vraagje, ingezonden door oud Neerenaar Cor Moors.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, doet Fred Waegemans een oproep om op L1 te kijken naar "Goeiemiddag Limburg" en voor de liefhebbers om U op te geven, om mee te gaan naar de Brand's bierbrouwerij te Wylre.

Donderdag 8 september 2011. In de rubriek "Gouden Huwelijk" staat tijdelijk weer een Gouden Paar. Gaan jullie ze even feliciteren?

Donderdag 8 september 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3241 twee foto's zien, waarmee de vijf zussen Bongaerts aan ons laten zien, wat voor een mooie belevenis zij mochten meemaken tijdens een fietstocht in Noord-Limburg.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, vinden jullie het programma voor de Maria processie (de z.g. Klein processie). Iedereen wordt uitgenodigd om met deze processie, die in het kader en als afsluiting van het 300 jarig bestaan met enkele extra's wordt georganiseerd, om daarin mee te lopen. Het weer wordt goed, dus kom met grote getale naar deze processie!

Woensdag 7 september 2011. Als U zou willen dat Zalk het mooiste dorp van Overijssel wordt? Klik dan "hier", daar komt U rechtstreeks op de stempagina! 
De teller is op 0 gezet, stem dus opnieuw!

Woensdag 7 september 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3240 twee foto's zien, waarmee Harrie samen met mij aan jullie laat zien, wat er ook dit jaar weer een grote drukte was tijdens de IndiŽ herdenking in Roermond op 3-9-2011.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, is weer een uitnodiging van Bibliocenter, binnengekomen via Riya Geboers. Let op! Deze is al voor morgen 8-9-2011.

Woensdag 7 september 2011. Verloren, vermoedelijk maandag al, een huissleutel aan een sleutelhanger met een mannetje met een skill kettingzaag. Hebt U die gevonden?
Geef het dan aan mij door, dan waarschuw ik de verliezer. Die zal zeer dankbaar zijn!

Dinsdag 6 september 2011. R.K.S.V.N. laat weten dat hun website vernieuwd is. In de rubriek "Linken" staat een link naar die site. Ook te bereiken door "hier" te klikken.
Binnenkort kom ik hier nog op terug via de rubriek "Bezoekers schrijven".

Dinsdag 6 september 2011. De uitvaartdienst voor Anna Verheijen-Kersten (zie 5-9-2011) vindt plaats op vrijdag 9 september '11 om 10.30 uur in de St.Martinuskerk van Neer. 
Aansluitend volgt de begrafenis op het kerkhof aldaar. 
Condoleanceadres: Engelmanstraat 13, 6086BA NEER.

Dinsdag 6 september 2011. Uit de krant van vandaag. Zondag 4 september 2011 is op 80 jarige leeftijd overleden onze dorpsgenote Mia Versteegen-Nijssen, voor velen beter bekend als Mie van Jantje van Versteegen. Aan Jan, Dorry en Hans en alle andere betrokkenen: Onze Oprechte Deelneming. De crematie zal plaats vinden op vrijdag 9 september '11 om 14.00 uur in crematorium Midden-Limburg te Baexem. Condoleanceadres: Lindenstraat 7, 6086CL NEER.

Dinsdag 6 september 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3239 twee foto's zien, waarmee Bep Korten ons op een duidelijke manier, het verschil in waterstand in de Neerbeek tijdens het malen en als er niet gemalen hoeft te worden, laat zien. In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, weer eens een uitnodiging van Bibliocenter, binnengekomen via Riya Geboers.

Maandag 5 september 2011. Het "Kazoku restaurant Neer" heeft een mededeling in de rubriek "Tot jullie genoegen" staan. Ook tijdelijk te bereiken door "hier" te klikken.

Maandag 5 september 2011. In het azM te Maastricht is gisteren 4 september 2011 op 49 jarige leeftijd overleden Karin Bruinen, oud inwoonster van Neer. 
Karin is een dochter van Wim +1994 en Fien Bruinen-Beurskens. Aan moeder Fien, haar broers en zussen en alle andere betrokkenen: Onze Oprechte Deelneming. 
Op wens van Karin wordt de afscheidsdienst in besloten kring gehouden, waarna ze te ruste wordt gelegd op het R.K. kerkhof te Neer.
Het adres voor condoleances: Engelmanstraat 18/f, 6086BC NEER.

Maandag 5 september 2011. Bericht ontvangen, dat op zondag 4 september 2011 op 96 jarige leeftijd is overleden, Anna Verheijen-Kersten, weduwe van FrieŽd van Makse Grete (Frits Verheijen). Aan haar zonen met familie en andere betrokkenen: Onze Oprechte Deelneming. Nader bericht volgt nog.

Maandag 5 september 2011. In de rubriek "Ons Mooi Limburg" staat deze week een foto van Edvannebekker (Timmermans) uit Roggel. Wat kan zo'n zwam groot worden.

Maandag 5 september 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3238 een foto zien, die ik gisteren tegen de avond rond 18.00 uur heb genomen op het kermisterrein. In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, maakt onze kleinzoon Bas Raemakers het kermisprogramma van zijn/hun cafť De Hoop in Stramproy van aankomend weekend bekend. Hij hoopt nog eens oude bekenden te ontmoeten!

Maandag 5 september 2011. In Neer is het kermis. Ik was gisteren in de gelegenheid om buiten enkele foto's ook nog een paar filmpjes te maken. Daar is op te zien, hoe gezellig het in Neer was. Wilt u zo'n filmpje zien? Ze staan in de rubriek "Allerlei" Hier de linken: "Een" en "Twee".

Zondag 4 september 2011. Vandaag met onze kinderen bij mam in Neer op de kermis geweest, onze zoon Siem is op de terugweg naar huis ter hoogte van de Maasweg 20.00 euro verloren. (Heeft daar op zijn telefoon gekeken hoe laat het was en daarbij vermoedelijk zijn geld verloren). Ben om 22.00 nog gaan zoeken, maar helaas GEEN geld meer wel lag er op de omschreven plek een Leesbril. Degene die die bril mist kan bellen naar 0774622737 en die dat geld gevonden heeft, natuurlijk ook. Groetjes Annemie van Sjaen van Naus.

Zondag 4 september 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3237 een paar foto's zien, die Harrie van Pietjes inzond en die ons laten zien, wat voor een groot succes die gisteren gehouden kermisrit is geworden. Een goede organisatie!
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, vraagt de leiding van Jong Nederland om aanvulling. Ben jij dat, die hun uit de nood kan helpen? Geef je dan op.

Zaterdag 3 september 2011. Onze oud dorpsgenote Esther Dirkx en haar partner Patrick Bouten werden vanmorgen verblijdt met de geboorte van hun derde kindje en zoon: Bram.
De gelukkige grootouders Piet en Len Dirkx-Verhaegh hier in Neer, laten ons dat weten.
Esther, Patrick, Rick, Thom en alle andere betrokkenen: Hartelijk Gefeliciteerd.
Het adres voor jullie felicitaties is: Marxweg 5, 5768RC MEIJEL.

Zaterdag 3 september 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3236 een paar foto's zien, door paardenclub De Neer ingestuurd ter gelegenheid van het 75 jarig bestaan van hun vereniging.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, vertellen een paar Duitse dames ons, dat ze "Ouch gaer in Naer zeen". Daarom zijn ze hier op de kermis!

Vrijdag 2 september 2011. Extra bericht van R.K.S.V.N.: De K.N.V.B. heeft het voetbalveld in Grathem afgekeurd zodat de wedstrijd van a.s. zondag Grathem 1 Ė RKSVN 1 hier in Neer zal worden gespeeld. R.K.S.V.N. 1 Ė Grathem 1 is dus in Neer, niet naar Grathem afreizen.

Vrijdag 2 september 2011. Op vrijdag 8 juli 2011 heeft de begrafenisplechtigheid van onze dorpsgenoot Dhr. Wim Geenen onder een zeer grote belangstelling plaats gevonden. Ik was in de gelegenheid om een paar filmpjes te maken, die vanaf nu open te bekijken zijn in de rubriek "Allerlei". Ook door hier op een link te klikken: "Naar de kerk" of "Naar het kerkhof".

Vrijdag 2 september 2011. Misschien goed om te vermelden op de site dat -volgens eigen waarneming- de 5000 kaartjes voor de Grand Prix van Roggel op 12 september 2011, nu al vergeven zijn. Hartelijke groet, Har van de Bekker.

Vrijdag 2 september 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3235 een foto zien, van een Neers Meisje dat zilver heeft gehaald. Proficiat!
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, laat John van Lier ons weten, dat a.s zaterdag weer een mooie rit is uitgezet voor oude brommers.

Donderdag 1 september 2011. Peettante Anne de Bruijn-Verheijden laat ons weten: Vanmorgen zijn Robert de Bruijn en Judith Houben de trotse ouders geworden van een gezonde dochter genaamd: Lotte! Lotte is het zusje van Joris. Het adres voor felicitaties: Dries 41, 6086 AV NEER.
Ook vanaf hier een van harte PROFICIAT!

Donderdag 1 september 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3234 een paar foto's zien, van en over het Naers Peloton, die Marc Hebben inzond!
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, vertelt Sjoerd Theis ons hoe ze met vier leden van de Bussen-Schutten, samen met meer dan duizend andere vendeliers een nieuw wereldrecord gevestigd hebben. Proficiat mannen!

Donderdag 1 september 2011. Hebt U een horloge aan het zwembad laten liggen? Klik "hier"!

Donderdag 1 september 2011. Als U toevallig een paar dagen niet hebt gekeken naar deze site, dan raad ik U aan om even "hier" te klikken.

Donderdag 1 september 2011. U weet toch, dat men het "Nieuws van eerder" gemakkelijk kan gaan bekijken, door naar die rubriek toe te gaan. Nu nog gemakkelijker, door "hier" te klikken.

Donderdag 1 september 2011. Als dit door jullie gelezen wordt, zijn we al weer bezig aan de negende maand van het jaar, namelijk september 2011. Willen jullie weer net als voorgaande maanden even de tijd nemen om de sites van de sponsoren die op mijn startpagina staan, met een bezoek te vereren. Jullie weten het toch, dat door toedoen van die bedrijven, deze site kan blijven bestaan. Als dank daarvoor laat ik jullie vandaag de goede ouwe van Corry Konings zien en horen: "Mooi was die tijd". Te bereiken door op de datum te klikken.